BLCKBX

Uit VSN Wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

BLCKBX.tv is naar eigen zeggen een video-content platform voor 'vrije denkers met een sterk rechtvaardigheidsgevoel'. Onder aanvoering van oprichter en tv producent Flavio Pasquino, wordt gewerkt aan een constante stroom van maatschappij kritische programma's die systematisch conflicten blootleggen maar ook oplossingen wil aanreiken.
"Dit project wordt gefund vanuit Stichting 'The Great Reset', een entiteit zonder winstoogmerk, die met haar naam een knipoog maakt naar de anorganische transitie die voor ons ligt", aldus BLCKBX.

Missie

Met kritische en integere video content willen zij een bewustere samenleving stimuleren, waarin respect, democratie, persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting geborgd blijft. Behalve dat willen ze vooral ook helpen bouwen aan een betere samenleving door ideeën en oplossingen vanuit collectieve denkkracht, waarin censuur geen plek heeft.

Onafhankelijk nieuwskanaal

April 2021. Na door YouTube verwijderde video's en inbreuk op de persvrijheid gaat BLCKBX een eigen kanaal starten. Volg deze link naar #nextstep en bekijk de video van Flavio Pasquino ten behoeve van hun crowdfunding campagne.

Links