Openbaar Vervoer 2011

Uit VSN Wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Vroegerr, een jaar of 30 terug, bestond er in vele steden een Openbaar Vervoer waarmee je soepel en simpel via de kortst mogelijke routes van A naar B kon reizen, via ringlijnen enzo.

Die bestaan inmiddels niet meer, sinds de één of andere slimmerik op een slecht moment bedacht dat de bussen het beste via het centrum - centraal station - konden rijden.
En daarvoor, voor het reizen van A naar B via C, zijn er door het Centrum van evenzo vele steden speciale busbanen aangelegd... om het gas erop te kunnen houden of... waarom eigenlijk ?
Opschieten doet het immers niet, sinds 'zonder omwegen van A naar B' uiteindelijk toch sneller en klantvriendelijker mag blijken ;-)

En wat te denken van de stations in de grote steden... bestaat er nog 1 die niet verbouwd gaat worden of al jarenlang in verbouwing is ? Op de zorg besparen we, en al dat bouwen schijnt goed te zijn om de werkeloosheid tegen te gaan... of heeft het misschien iets te maken met 'ons kent ons'... grote jongens en meisjes onder elkaar.


Terug naar de pagina over occupy