Radboud Reflects

Uit VSN Wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Radboud Reflects is onderdeel van de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen van de Radboud Universiteit Nijmegen en organiseert openbare lezingen over filosofie, religie, ethiek, maatschappij en cultuur. Ook via recensies, video's en podcasts bieden hun programma's een stimulerende omgeving om complexe vragen te analyseren.
"Laat u inspireren en scherp uw geest in gesprek met vooraanstaande wetenschappers en internationale intellectuelen" ... zo luidt hun slogan, waarmee zij zich natuurlijk mogen gaan bewijzen ;-)
En "mogen gaan bewijzen", waar slaat dat dan op? ---> Het slaat erop dat we op het moment van dit schrijven in september 2021 leven en het kaf zich van het koren mag gaan laten scheiden.
Zal het nog vooraanstaande wetenschappers en internationale intellectuelen uit alle windstreken en gewesten uit gaan nodigen om zich over het vraagstuk rond de Corona-pandemie te gaan buigen?

Lezingen

Radboud Reflects organiseert lezingen voor iedereen over filosofie, religie, ethiek, samenleving en cultuur. De (internationale) wetenschappers die bij ons spreken, bieden je een vernieuwende en verdiepende kijk op de grote vragen van deze tijd. De lezingen vinden meestal in de avond plaats in het Collegezalencomplex of Theaterzaal C van de Radboud Universiteit en in het centrum van Nijmegen in LUX en soms in De Vereeniging of de Stadsschouwburg. De tarieven zijn meestal € 7,50 | € 5,- en gratis voor studenten.

Links