VSN Wiki:Gebruiksvoorwaarden

Uit VSN Wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Basis voorwaarde is natuurlijk dat je je kunt vinden in het gedachtegoed van VSN Wiki, dat waar het voor wil gaan en staan. (Zie Over VSN Wiki).

Realiseer je daarnaast, (voor aanmelden), dat al je bijdragen aan deze Wiki kunnen worden bewerkt door andere gebruikers. Als je niet wilt dat je teksten aangepast / geredigeerd worden door anderen, plaats ze hier dan niet. (Ga uit van 'meeschrijven' en pleeg dus vooral overleg voordat je als een olifant door een porseleinkast gaat ;-)
Je belooft daarnaast ook dat je de oorspronkelijke auteur bent van materiaal, of dat je het hebt gekopieerd uit een bron in het publieke domein of soortgelijke vrije bron. Gebruik in geen geval materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij je daar toestemming voor hebt.

Probeer beschouwelijk te (be-)schrijven na factchecking, zo objectief als je maar kunt... en je persoonlijke mening / zienswijze dus binnen de perken te houden. Sowieso goed om te doen, maar ook om dat wat je schrijft en bijdraagt stand te laten houden. (Niemand zit er op te wachten om de bijdragen van een ander te diskwalificeren, terwijl dat niet anders kan wanneer je te gek 'uit je plaat gaat', of 'helemaal van god los raakt' in je schrijverij. Probeer dat met andere woorden te voorkomen ;-))