VSN Wiki:Over

Uit VSN Wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

VSN Wiki, Vóór een Sociaal Nederland, is in het leven geroepen om een volledig autonoom platform te organiseren van en voor iedereen die net even iets anders denkt en meent dan men vandaag de dag - (2020 / 2021) - te doen gebruikelijk ... opgedrongen krijgt.

Opzet van deze wiki is een vrijplaats, een verzamelplaats van en voor vrijdenkenden te bieden. En verlies niet uit het oog dat des te redelijker en nadenkender 'andersdenkenden' zich met elkaar op zullen weten te stellen en te verzamelen, het daarmee ook juist des te bedreigender over kan komen en zal zijn voor partijen die liever vasthouden aan waarden en normen waar je zo je bedenkingen bij kunt hebben.

Van anarchie kan geen sprake zijn. Het mag simpelweg draaien om dat waar - bij wijze van spreken - 'de 99%' voor zal voelen: Gewoonweg een beetje gelukkig door het leven zonder al teveel gedoe... Liever met veel plezier dan met onmogelijk veel geld + zorgen ;-)

Kent VSN Wiki een kleur, wil het een kleur bekennen of uitdragen?
Bij voorkeur niet, of het moet die van mensen zijn... van mannen en vrouwen samen, (en omgekeerd), en welke kleur is dat dan?
Praktisch gezien komt het neer op het verlangen om alle kleuren van de regenboog te ondersteunen 🌈, en alle daarmee mogelijke kleurschakeringen en tinten, maar tegelijkertijd ook op het zich liever - en lastig genoeg - afzijdig betonen van personen en/of groepen die wel een duidelijke stelling wensen te duiden.

Wenst VSN Wiki dan alles en iedereen in twijfel te trekken?
Zo kan en mag het overkomen, (met schuren geen problemen), maar is zeker niet het geval. Het wil bestaansrecht ontlenen aan en bij de gratie van 'voortschrijdend inzicht' op alle vlakken en terreinen. ... Dat brengt tenslotte waar 'welvaart' op neer mag komen: Met de dag meer inzicht en beter / ruimer begrip.


Terug naar de Hoofdpagina