Filmhuis Den Haag

From VSN Wiki
Revision as of 18:36, 3 May 2021 by JvN (talk | contribs) (Nieuwe pagina aangemaakt met '[https://www.filmhuisdenhaag.nl/info Filmhuis Den Haag] - Spui 191, 2511 BN Den Haag - komt zelf met de volgende wervende tekst: ''"Het biedt een podium voor eigent...')
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Filmhuis Den Haag - Spui 191, 2511 BN Den Haag - komt zelf met de volgende wervende tekst: "Het biedt een podium voor eigentijdse filmkunst en klassiekers. Met zijn expertise en avontuurlijke programmering heeft het een toonaangevende status in Nederland.
En Filmhuis Den Haag is meer: het biedt programma’s die van betekenis zijn voor de bewoners en organisaties in de omgeving, en is een levendige culturele ontmoetingsplek."

Motor achter Picl

"Met Picl bekijk je een selectie van onze nieuwste, prijswinnende films en documentaires gewoon thuis, wanneer jij dat wilt. Zo hoef je nooit meer iets te missen wat de moeite van het kijken waard is. Van Nederlandse films tot prijswinnende documentaires: stuk voor stuk met liefde en zorg geselecteerd door onze filmprogrammeur. Ook als je even geen tijd hebt om ons te bezoeken."