Difference between revisions of "Pieter Omtzigt"

From VSN Wiki
Jump to navigation Jump to search
Line 1: Line 1:
[[Categorie:Politiek]]
[[Categorie:Politiek]]
[[Categorie:Bestuur]]
Als er 1 man in geen geval mag ontbreken op deze wiki, dan is het Pieter Omtzigt. Vooral bekend geraakt van en door de [[toeslagenaffaire]] natuurlijk, ondertussen op het moment van dit schrijven - april '21 - al 17 jaar lang Tweede Kamer lid, met een staat van dienst waar we U tegen mogen zeggen.  
Als er 1 man in geen geval mag ontbreken op deze wiki, dan is het Pieter Omtzigt. Vooral bekend geraakt van en door de [[toeslagenaffaire]] natuurlijk, ondertussen op het moment van dit schrijven - april '21 - al 17 jaar lang Tweede Kamer lid, met een staat van dienst waar we U tegen mogen zeggen.  Revision as of 07:08, 19 September 2021

Als er 1 man in geen geval mag ontbreken op deze wiki, dan is het Pieter Omtzigt. Vooral bekend geraakt van en door de toeslagenaffaire natuurlijk, ondertussen op het moment van dit schrijven - april '21 - al 17 jaar lang Tweede Kamer lid, met een staat van dienst waar we U tegen mogen zeggen.

Pieter Omtzigt doet zijn politieke plannen uit de doeken in de talkshow Plein Publiek, 17 sept. '21. (video opname - Plein Publiek).


Links