Reclame 2011

Uit VSN Wiki
Versie door DievanToen (overleg | bijdragen) op 7 mei 2021 om 11:37
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Bent u er ook zo dol op... op al die reclame, dag in dag uit

En let op, met het volgende gaat het om een ingezonden bericht d.d. 2011:

"Ik deed tot voor kort.. tot op 31 december j.l. boodschappen bij Super de Boer. En jeetje mina wat baalde ik - nogal conservatief wanneer het om veranderingen gaat - toen het bericht kwam dat de Super overgenomen zou gaan worden door de Jumbo. Een naam die mij tot voor kort helemaal niets zei. Zo van: "Jumbo, jumbo... who the fuck is Jumbo?"
Tot op vandaag. Per vandaag is daar namelijk verandering in gekomen. Vandaag heb ik de feestelijke heropening van 'mijn supermarkt om de hoek' gevierd! (En dat de Jumbo de afgelopen twee weken nodig had om de boel opnieuw in te richten en ik daarom in de afgelopen twee weken opeens wel een kilometer moest lopen om mijn dagelijkse boodschappen in huis te halen... dat kan mij inmiddels helemaal niets meer schelen).
Dat ben ik vandaag opslag vergeten! Want jawel... je raadt het nooit, ter gelegenheid van de feestelijke heropening van 'de supermarkt bij mij om de hoek' meende de concurrent er goed aan te doen om een bus - met daarop bijzonder grote letters ter reclame voor AH - pontificaal voor de deur neer te zetten.
Mijn Jumbo ondertussen... wist er meesterlijk op te reageren, op deze misselijke streek. Op een manier om trots op te zijn: door op de bewuste bus - nat vanwege de regen en dus zonder enige kans en/of risico op beschadiging - twee grote A3 vellen te plakken met daarop in kleurrijke letters de ludieke tekst:
Ook AH doet de boodschappen bij de Jumbo :-) ;-)"

Vandaag de dag

Inmiddels, (schrijven mei 2021), hebben we nog 2 grootgrutters over om naartoe te gaan ... een questie van kiezen uit de minst kwade. Alle andere 'zelfstandig ondernemers' inmiddels wel zo goed als volledig van de markt verdrongen...
"Leve de Vrijheid"


Terug naar de pagina over Occupy